Silikonska manzetna univerzalna

Posted on Posted in Parts

Univerzalni manzetni univerzalmi manzetni

Silikonska manzetna univerzalna za nadvoresen zglob so stegi

Product Description : Силиконска манжетна универзална за надворешен зглоб(предна влеча) комплет со стеги,

Со забци за HKZ канал Ш.03052 и без запци Ш.03051. За количина од 10 ком следува гратис инка за полесна монтажа и дополнителен попуст.

420.00 MKD