• Запознавање на компанијата : Макс тим (Макс Авто Сервис) е компанија посветена на овозможување на најквалитетна услуга за нашите клиенти. Ви ветуваме брз одговор и трајни решенија за сите ваши проблеми и потреби. Нашиот високо обучен тим ке ви донесе решенија базирани на вашите потреби кои целосно ќе ги задоволат барањата на потрошувачите за перформанси, стабилност и привлечна цена , сервис што во секое време ќе им излезе во пресрет на корисниците и ќе биде подготвен да им одговори на предизвиците што ги носи развојот на технологијата Во нашата компанија работат високостручни кадри кои целосно им се посветени на развојот и усовршувањето на продуктите што можете да ги набавите кај нас и тоа не само заради потребата да бидеме први на пазарот, туку да ви овозможиме и вам да бидете секогаш пред конкурентите.
  • Адреса : Ул. Првомајска 35/4
  • Поштенски број : 1000
  • Град : Скопје , Македонија
  • Мобилен # : +38978244976
  • Фиксен # : +389 2 3225 472
  • Факс # : +389 2 3225 472

avtoservis@masracingteam.mk